Οι καθηγητές στο EFL Kritikou είναι προσεκτικά επιλεγμένοι ώστε να έχουν τα τυπικά προσόντα που χρειάζεται κανείς να διδάξει, είναι κάτοχοι παιδαγωγικής επάρκειας και είναι πιστοποιημένοι από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Φροντίζουμε να εκπαιδευόμαστε συνέχεια και παρακολουθούμε σεμινάρια και Webinars που οργανώνονται από έγκυρους φορείς.

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους με όραμα και αγάπη για τα παιδιά. Οι καθηγητές στο EFL Kritikou μπορούν να διδάξουν εξίσου αποτελεσματικά στην τάξη αλλά και διαδικτυακά.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών EFL Kritikou, παίρνουμε μέρος σε εκπαιδευτικά σεμιναριακά Meetings που λαμβάνουν χώρα στο Κέντρο μας κάθε μήνα.

Ανήκουμε στο Europalso Society που μας βοηθά να ελέγχουμε την ποιότητα σπουδών που παρέχουμε και τελικά διασφαλίζουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα σπουδών για τους μαθητές μας!


Το πιο σύγχρονο κέντρο ξένων γλωσσών στο Κερατσίνι!

 

  • Βραβευμένο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ELT Excellence Awards 2022 στην κατηγορία Gamification in Education.
  • Βραβευμένο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ELT Excellence Awards 2023 στην κατηγορία: Drama In Education.
  • Βραβευμένο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ELT Excellence Awards 2023 στην κατηγορία: Teaching Very Young Learners.
  • Το μόνο πιστοποιημένο Deeper Learning σχολείο στην περιοχή μας.
  • Το πρώτο AI Powered School που χρησιμοποιεί AI DigiPlus. 
  • Βραβευμένο από τους Αετούς της Εκπαίδευσης 2021

Στις εγκαταστάσεις μας θα βρεις ένα φιλόξενο χώρο μάθησης και δημιουργικής Απασχόλησης.

Το EFL Kritikou είναι Κέντρο Ξένων Γλωσσών, εργαστήρι μελέτης Μαθημάτων Δημοτικού & συχνά φιλοξενεί μαθηήματα Ρομποτικής!

Νέες τεχνολογίες και καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας συνδυασμένες με εμπειρία και πολύ αγάπη υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία μάθησης για μαθητές κάθε ηλικίας!

Γιατί να επιλέξω EFL Kritikou;

Μαθαίνω διασκεδάζοντας: Το σχολείο μας είναι βραβευμένο στην κατηγορία "Gamification in education" στα ELT Educational Awards. Το μάθημα γίνεται παιχνίδι με εκπαιδευτικές εφαρμογές (Digibook, Quizizz, Blooket, Kahoot etc) και εκσυγχρονισμένα βιβλία (Express Publishing).

Μπορώ να κάνω "Υβριδικό" μάθημα: Να συνδεθώ δηλαδή με την τάξη μου από το σπίτι μου Online αν δε μπορώ να παραβρεθώ. Έχω δηλαδή την επιλογή να παρακολουθήσω δια ζώσης ή απομακρυσμένα, ανάλογα με τις ανάγκες μου.

Μαθαίνω βιωματικά: εδώ ζω αγγλικά! Μιλώ αγγλικά, σκέφτομαι αγγλικά! Παίζω παιχνίδια ρόλων και χρησιμοποιώ τα αγγλικά σε πραγματικές καταστάσεις.

Είμαστε σχολείο Deeper Learning: Φιλοσοφώ στα αγγλικά και παίρνω μέρος σε πανελλήνια "Youth Conferences".

Μπορώ να ξεκινήσω από το προνήπιο και να μάθω να μιλάω αγγλικά όπως έμαθα τη μητρική μου γλώσσα.

Μαθαίνω να μιλάω καλά αγγλικά χωρίς βαρετό Homework! Στο σπίτι κάνω επανάληψη με το ebook και παίζω με το digibook και πολλές άλλες εφαρμογές. Πάρε μέρος κι εσύ στο διαγωνισμό των 3 μεγάλων Clans του EFL Kritikou, φτιάξε το Avatar σου, μάζεψε Elecs και ολοκλήρωσε αποστολές!

Εκπαιδεύομαι στα 21st Century Skills! Εδώ μαθαίνω όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος: Συνεργασία, ομαδικότητα, δημόσια ομιλία, επίλυση προβλημάτων, διαχείριση χρόνου, ενεργητική ακρόαση, διαχείριση συναισθημάτων.

Γίνομαι μέλος μια μεγάλης ομάδας που μιλά αγγλικά με ευχέρεια σε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον!

Στο σχολείο μας δεν βαριέσαι ποτέ!

Θεατρικές παραστάσεις, πάρτι, events, φιλανθρωπικές δράσεις και εκδρομές κρατούν τους μαθητές μας και τους γονείς τους σε «φόρμα»!

Εδώ η επιτυχία στις εξετάσεις είναι εγγυημένη!

Η ομάδα μας

Η καταπληκτική ομάδα ανθρώπων που μας απαρτίζει!