Στο σχολείο μας όλα είναι …παιχνιδάκι! Κυριολεκτικά, παίζουμε, διασκεδάζουμε και ταυτόχρονα μαθαίνουμε!

Είμαστε βραβευμένοι στον πανελλήνιο διαγωνισμό ELT Excellence Awards 2022, στην κατηγορία Gamification in Education.

Τι λέει η επιστήμη: Είναι αποδεδειγμένο ότι μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν καλύτερα όταν περνάνε όμορφα. Επίσης έχει αποδειχθεί πως η μάθηση μέσα από το παιχνίδι έρχεται φυσικά, αβίαστα και διαρκεί. Είναι επίσης αλήθεια πως οι μαθητές μας σήμερα παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια με ιδιαίτερη θέρμη.

Τι κάναμε εμείς με αυτά τα δεδομένα; Δημιουργήσαμε ένα Super Gamified Course για όλα τα επίπεδα. Με τη βοήθεια της εκπληκτικής πλατφόρμας: Express Digibooks κάθε μαθητής μας έχει το δικό του Avatar και ανήκει σε ένα από τα τρία μεγάλα Clans.

Digibook EFL Kritikou 2021-2022

The EFL Kritikou winning Clans 2021-2022

Κάθε μαθητής μπορεί να κερδίζει elecs κάνοντας ασκήσεις (σχετικές με όσα διδάσκουμε στην τάξη μας) στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μας και να αγοράζει νέα Skins. Όταν έρθει η ώρα του Mission μπορούν να κερδίσουν Stars και να βοηθήσουν όλο το Clan να κερδίσει ενώ ατομικά ο κάθε ένας ανεβαίνει στην κατάταξη όλου του σχολείου. Στις υπερσύγχρονες αίθουσές μας μπορούμε να έχουμε την τεχνολογία στην υπηρεσία της μάθησης. Σε κάθε χώρο του σχολείου μας έχουμε υπολογιστές με πρόσβαση στο internet και παρέχουμε σε κάθε μαθητή τάμπλετ την ώρα του μαθήματος για να “παίζει”αλλά το εκπληκτικό είναι πως το παιχνίδι μπορεί να συνεχιστεί και στο σπίτι!

More Games & apps!

Στο σχολείο μας παίζουμε γραμματική, λεξιλόγιο και …έκθεση! Έχουμε ένα application για κάθε περίσταση! Κάνε κλικ στο λινκ για να δεις κάποια από τα εργαλεία μας:

Kahoot

Quizizz

Blooket

Padlet

Bamboozle

Δια ζώσης, υβριδικά ή full online μπορούν όλοι να συμμετέχουν στο παιχνίδι!

21st Century skills

Ο 21ος αιώνας είναι ο αιώνας της τεχνολογικής ανάπτυξης & εμείς έχουμε την τεχνογνωσία για να καλλιεργήσουμε τα νέα μυαλά

Covid Free και Υβριδικά μαθήματα!

Οι μαθητές που χρειάζεται να λείψουν από το χώρο, δεν χάνουν το μάθημα! Η ομάδα μένει ακέραιη και το πρόγραμμα σπουδών δεν διαταράσσεται.

Μαθαίνω να μιλάω καλά αγγλικά χωρίς περιττό & ανιαρό homework

Προσεγγίζουμε τη μάθηση βιωματικά & εξασκούμαστε σε όλες τις δεξιότητες ολιστικά