Υβριδικά μαθήματα!

Υβριδικά μαθήματα:

Η πανδημία Covid πέρασε αλλά τα Υβριδικά μαθήματα ήρθαν για να μείνουν! Στο σχολείο μας μπορείς να παρακολουθείς το μάθημα σου και από το σπίτι! Όλα μας τα μαθήματα είναι υβριδικά και οι ασθένειες ή η απόσταση δεν είναι πια εμπόδιο για τη συστηματική παρακολούθηση του προγράμματος σου. Παλαιότερα, τα μαθήματα θα χάνονταν και θα χρειαζόταν να αναπληρωθούν εις βάρος του ήδη φορτωμένου προγράμματος των μαθητών.

Σήμερα η τεχνολογία και η κατάλληλη εκπαίδευση των παιδαγωγών του EFL Kritikou English School φέρνουν τα αγγλικά ακόμα και στο σπίτι σου αν χρειαστεί!

Τα υβριδικά μαθήματα λύνουν προβλήματα.

Οι μαθητές που χρειάζεται να λείψουν από το χώρο, δεν χάνουν το μάθημα! Η ομάδα μένει ακέραιη και το πρόγραμμα σπουδών δεν διαταράσσεται. Τα παιδιά διατηρούν την επαφή με τη γλώσσα, την ομάδα τους και συνεχίζουν τη ρουτίνα τους έστω και απομακρυσμένα.

Είναι αποτελεσματικά;

Τα υβριδικά μαθήματα στο σχολείο μας είναι αποτελεσματικά και αυτό φαίνεται τόσο στην πρόοδο των μαθητών μας και την άνεσή τους με τη γλώσσα όσο και στα αποτελέσματα των εξετάσεων γλωσσομάθειας.

Τα επιτυχημένα υβριδικά μαθήματα χρειάζονται καλή οργάνωση και προσεκτική εκτέλεση. Στο σχολείο μας εφαρμόζουμε τα υβριδικά μαθήματα με επαγγελματισμό ήδη από το καλοκαίρι του 2021. Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα και για να μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτή τη μέθοδο παρακολουθούμε συχνά επιμορφωτικά Webinars και κάνουμε διαρκή αξιολόγηση της μεθοδολογίας μας. Οι μαθητές μας έχουν οφεληθεί πολύ αλλά εξίσου ευχαριστημένοι είναι και οι γονείς. Η ανατροφοδότηση και τα σχόλια που παίρνουμε είναι θετικά.

Τα υβριδικά μαθήματα δεν αντικαθιστούν τα δια ζώσης αλλά σίγουρα τα συμπληρώνουν και βοηθούν τους μαθητές μας να διατηρούν την επαφή με τη γλώσσα και την ομάδα τους… βρέξει -χιονίσει!

Gamification in Education

Στο σχολείο μας όλα είναι …παιχνιδάκι! Κυριολεκτικά, παίζουμε, διασκεδάζουμε και ταυτόχρονα μαθαίνουμε!

21st Century skills

Ο 21ος αιώνας είναι ο αιώνας της τεχνολογικής ανάπτυξης & εμείς έχουμε την τεχνογνωσία για να καλλιεργήσουμε τα νέα μυαλά

Μαθαίνω να μιλάω καλά αγγλικά χωρίς περιττό & ανιαρό homework

Προσεγγίζουμε τη μάθηση βιωματικά & εξασκούμαστε σε όλες τις δεξιότητες ολιστικά