Μαθαίνω να μιλάω καλά αγγλικά χωρίς περιττό και ανιαρό “homework” στο σπίτι!

Στο σχολείο μας μαθαίνουμε στην τάξη με τους συμμαθητές και τους δασκάλους μας παρέα. Προσεγγίζουμε τη μάθηση βιωματικά και εξασκούμαστε σε όλες τις δεξιότητες ολιστικά. Κάνουμε τη γραμματική παιχνίδι και τη χρησιμοποιούμε για να εκφραστούμε προφορικά και γραπτά μέσα από ευφάνταστες δραστηριότητες. Χρησιμοποιούμε τη δραματοποίηση και το τραγούδι για να ενισχύσουμε τους μηχανισμούς μνήμης και το χορό για να περάσουμε καλά!

Παντρεύουμε πετυχημένες παραδοσιακές μεθόδους με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Στο σπίτι κάνουμε απλά επανάληψη με το i-ebook και εξάσκηση παίζοντας στο Digibook ή αν είμαστε Juniors παίζουμε με το ROLO (Augmented Reality).

Αποφεύγουμε το βαρετό “busywork” και αναθέτουμε εργασίες Project για να καλλιεργούμε την κριτική σκέψη των μαθητών μας. Παρακολουθούμε εκπαιδευτικά σεμινάρια για να έχουμε τις γνώσεις να αναλάβουμε τα παιδιά του 21ου αιώνα και να τα οδηγήσουμε στην επιτυχία!

Gamification in Education

Στο σχολείο μας όλα είναι …παιχνιδάκι! Κυριολεκτικά, παίζουμε, διασκεδάζουμε και ταυτόχρονα μαθαίνουμε!

Covid Free και Υβριδικά μαθήματα!

Οι μαθητές που χρειάζεται να λείψουν από το χώρο, δεν χάνουν το μάθημα! Η ομάδα μένει ακέραιη και το πρόγραμμα σπουδών δεν διαταράσσεται.

21st Century skills

Ο 21ος αιώνας είναι ο αιώνας της τεχνολογικής ανάπτυξης & εμείς έχουμε την τεχνογνωσία για να καλλιεργήσουμε τα νέα μυαλά