Θέλετε να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας;

Θέλετε να μάθετε αγγλικά σαν να ήταν η μητρική σας γλώσσα;

Θέλετε να πιστοποιήσετε το επίπεδό σας για επαγγελματικούς λόγους;

Θέλετε να μάθετε αγγλική ορολογία και εκφράσεις σχετικές με το επάγγελμά σας;

Είστε στο σωστό μέρος!

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματά μας ή καλέστε μας να κανονίσουμε μια συνάντηση ώστε να ενημερωθείτε για τις επιλογές σας.

Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική για θέματα ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Business English

Απευθύνεται σε ενήλικες που γνωρίζουν λίγα αγγλικά και επιθυμούν να εξασκήσουν την ορολογία των επιχειρήσεων. Μέσα από ρεαλιστικά κείμενα και ηχογραφήσεις μαθαίνουμε πως να επικοινωνούμε σε εργασιακό επίπεδο, πώς να συζητάμε με συναδέλφους, πώς να ανταλλάσσουμε πληροφορίες σχετικές με τη δουλειά, πώς κάνουμε πωλήσεις ή να κλείνουμε επαγγελματικά ραντεβού και πολλές άλλες δεξιότητες γραπτές και προφορικές. Το βιβλίο μας προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε μαθητή και εμπλουτίζεται με επί πλέον υλικό αν χρειαστεί.

Nursing English

Αν εργάζεστε στον τομέα της υγείας, σε αυτό το τμήμα θα μάθετε ότι χρειάζεται για να συνεργαστείτε με τους αγγλόφωνους συναδέλφους σας. Με ευχάριστο τρόπο και με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό μαθαίνετε λεξιλόγιο και εκφράσεις σχετικές με την ιατρική περίθαλψη και φυσικά πως να το χρησιμοποιείτε με τρόπο φυσικό και αβίαστο, σαν τη μητρική σας γλώσσα.

Accounting English

Αν ασχολείστε με τη λογιστική και τα χρηματοοικονομικά αυτή η κατεύθυνση θα εμπλουτίσει το λεξιλόγιό σας και θα σας προσφέρει αυτοπεποίθηση στις συνδιαλλαγές σας, γραπτές και προφορικές,  με τους αγγλόφωνους συνεργάτες σας.