Αγγλικά

Η αγγλική γλώσσα έχει πλέον καθιερωθεί στην ελληνική πραγματικότητα. Οι Έλληνες καλούνται να ξέρουν καλά αγγλικά για να έχουν καλύτερες προοπτικές καριέρας, όποια σταδιοδρομία και αν ακολουθήσουν.

Τα σύγχρονα προγράμματά μας είναι εδώ για να καλλιεργήσουν την αγγλική γλώσσα στα παιδιά από μικρή ηλικία. Εδώ μαθαίνουμε αγγλικά αβίαστα και βιωματικά, σαν τη μητρική μας γλώσσα.

Στο EFL Kritikou παράλληλα με τη γλώσσα εκπαιδεύεσαι και στα 21st Century Skills!

Εδώ μαθαίνεις όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος για να ξεχωρίσει στην αγορά εργασίας αλλά και γενικότερα στη ζωή του!

Συνεργασία, ομαδικότητα, δημόσια ομιλία, επίλυση προβλημάτων, διαχείριση χρόνου, ενεργητική ακρόαση, διαχείριση συναισθημάτων είναι κάποιες από τις δεξιότητες που εξασκούν καθημερινά οι μαθητές μας.

Στο σχολείο μας δεν βαριέσαι ποτέ! Γίνεσαι μέλος μιας μεγάλης δραστήριας οικογένειας:

Στο EFL Kritikou μαθαίνεις αγγλικά διασκεδάζοντας! Το μάθημα γίνεται παιχνίδι όταν περιλαμβάνει Videos, μουσική, κίνηση, AR (Augmented Reality) και εκσυγχρονισμένα και ενδιαφέροντα βιβλία.

Μαθαίνεις να μιλάς καλά αγγλικά χωρίς γραπτή ανούσια εργασία στο σπίτι! Στο σχολείο μας μαθαίνουμε στην τάξη με τους συμμαθητές και τους δασκάλους μας παρέα. Εφαρμόζουμε τη μέθοδο Project και εξασκούμαστε στη δημόσια ομιλία. 

Στο σχολείο μας θέλουμε τα μικρά παιδιά να έρθουν από νωρίς σε επαφή με διαφορετικές γλώσσες και κουλτούρες για αυτό και προσφέρουμε:

  • ΔΩΡΕΑΝ νηπιακά τμήματα Nursery, για παιδάκια 3-5 ετών.
  • Οικονομική Προσφορά: τα τμήματα της Junior A.

Το EFL Kritikou κατανοεί τις οικονομικές συνθήκες της εποχής και προσφέρει ειδικές προσφορές σε πολύτεκνους και ανέργους.

E-Class