Η αγγλική γλώσσα έχει πλέον καθιερωθεί στην ελληνική πραγματικότητα. Οι Έλληνες καλούνται να ξέρουν καλά αγγλικά για να έχουν καλύτερες προοπτικές καριέρας, όποια σταδιοδρομία και αν ακολουθήσουν.

Τα σύγχρονα προγράμματά μας είναι εδώ για να καλλιεργήσουν την αγγλική γλώσσα στα παιδιά από μικρή ηλικία. Εδώ μαθαίνουμε αγγλικά αβίαστα και βιωματικά, σαν τη μητρική μας γλώσσα.

Δια ζώσης ή Online;

Γιατί να επιλέξουμε αφού μπορούμε να έχουμε τα οφέλη και των δύο; Στο EFL Kritikou είμαστε έτοιμοι για…όλα! Έχουμε δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για τους μαθητές μας ώστε ανάλογα με τις ανάγκες τους αλλά και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Έχουμε τις εγκαταστάσεις και την τεχνογνωσία να στηρίξουμε οποιαδήποτε επιλογή σας!

Στο σχολείο μας θέλουμε τα μικρά παιδιά να έρθουν από νωρίς σε επαφή με διαφορετικές γλώσσες και κουλτούρες για αυτό και έχουμε εξειδικευμένους καθηγητές και νηπιαγωγό που οργανώνουν:

Πρόγραμμα Nursery (The Flibets Starter) για παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-4 ετών):

Οι μικροί μαθητές μαθαίνουν να απολαμβάνουν τη…μάθηση! Παίζουν εκπαιδευτικά παιχνίδια, μαθαίνουν να ακολουθούν οδηγίες και να συνεργάζονται, τραγουδούν και χορεύουν μαθαίνοντας νέες λέξεις και εκφράσεις, εξασκούν τη λεπτή τους κινητικότητα κάνοντας κατασκευές, μαθαίνουν για την διαφορετικότητα μέσω των ιστοριών και καλλιεργούν τη φαντασία τους μέσα από τις δράσεις μας, εκφράζουν τα συναισθήματά τους μέσω της τέχνης και παίρνουν μέρος σε θεατρικές ομάδες-παραστάσεις (αν θέλουν)!

 

Το νέο πρόγραμμα Kinder (Kindergarten) είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά που πάνε νήπιο (4-5 ετών).

Τι κάνουμε στο Κinder? 

Ακολουθούμε το Ζac και τους φίλους του στο φανταστικό τους κόσμο και μιλάμε αγγλικά ενώ διασκεδάζουμε με τις ιστορίες τους και παίρνουμε μέρος σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Οι παιδαγωγοί του EFL Kritikou έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα σπουδών γεμάτο διασκεδαστικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες ειδικά για παιδιά ηλικίας 5 ετών.

 

Προγράμματα Pre-Junior για παιδιά νηπιαγωγείου ή Α’ δημοτικού.

Τα προγράμματα Pre- Junior είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά 5-7 ετών και περιλαμβάνουν μαθήματα που καλλιεργούν αξίες (οικογένεια, αγάπη, φιλία) και διαθεματικές ενότητες που συνδέουν τα αγγλικά με άλλα μαθήματα όπως τα μαθηματικά, η μουσική, ο χορός αλλά και η φυσική! Το μάθημά μας πλαισιώνεται από τη χρήση διαδραστικού πίνακα, posters, flashcards, επιτραπέζια παιχνίδια, τραγούδια, χορογραφίες, θεατρικά σκετσάκια, κατασκευές και λογοτεχνικά βιβλία.

Σταδιακά και ανάλογα με τις ηλικίες των μαθητών μας, εισάγουμε στο μάθημα και το My ABC Wonder Book. Ασχολούμαστε διεξοδικά με τα Phonics ενώ παράλληλα διδάσκουμε χρήσιμο λεξιλόγιο και εκφράσεις βιωματικά μέσα από το παιχνίδι. Η διδασκαλία βασίζεται κυρίως στην προφορική εξάσκηση -βιωματική μάθηση. Εισάγουμε σταδιακά την γραφή και την ανάγνωση ώστε οι μικροί μας μαθητές να αρχίσουν να εξοικειώνονται και με τους αγγλικούς χαρακτήρες.

Στο EFL Kritikou παράλληλα με τη γλώσσα εκπαιδεύεσαι και στα 21st Century Skills!

21st Century Skills

Εδώ μαθαίνεις όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος για να ξεχωρίσει στην αγορά εργασίας αλλά και γενικότερα στη ζωή του!

Συνεργασία, ομαδικότητα, δημόσια ομιλία, επίλυση προβλημάτων, διαχείριση χρόνου, ενεργητική ακρόαση, διαχείριση συναισθημάτων είναι κάποιες από τις δεξιότητες που εξασκούν καθημερινά οι μαθητές μας.

Στο σχολείο μας δεν βαριέσαι ποτέ! Γίνεσαι μέλος μιας μεγάλης δραστήριας οικογένειας:

Στο EFL Kritikou μαθαίνεις αγγλικά διασκεδάζοντας! Το μάθημα γίνεται παιχνίδι όταν περιλαμβάνει Videos, μουσική, κίνηση, AR (Augmented Reality) και εκσυγχρονισμένα και ενδιαφέροντα βιβλία.

Μαθαίνεις να μιλάς καλά αγγλικά χωρίς ανούσια εργασία στο σπίτι! Στο σχολείο μας μαθαίνουμε στην τάξη με τους συμμαθητές και τους δασκάλους μας παρέα. Αναθέτουμε εργασίες με νόημα και ενδιαφέρον.

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο Project και εξασκούμαστε στη δημόσια ομιλία για την παρουσίασή τους.