Βιβλία

 1. On Screen C1: Student’s Pack
 2. On Screen C1: Workbook & Grammar

  

Τετράδια:

 1. 2 τετράδια λεξιλογίου (απλά 50 φυλλα)
 2. 2 τετράδια έκθεσης (Α 4)
 3. 1 τετράδιο πρόχειρο/ασκήσεων (απλό 50 φυλλο)
Χρήσιμες πληροφορίες:

Οι απαιτήσεις στην αγορά εργασίας αλλά και για μεταπτυχιακές σπουδές έχουν καταστήσει την “Άριστη Γνώση” αγγλικών (Proficiency) αναγκαία για όλους μας. Όπως και στο επίπεδο Β2 (Lower), έτσι και στα επίπεδα C1 και C2 υπάρχουν διαφόρων ειδών πιστοποιήσεις με τις οποίες μπορεί κανείς να κατοχυρώσει την πολύ καλή και άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και να εμπλουτίσει έτσι το βιογραφικό του.

Οι εξετάσεις του επιπέδου αυτού απευθύνονται κυρίως σε μαθητές λυκείου, φοιτητές και επαγγελματίες ενώ δεν είναι σπάνιο να εξετάζονται και μικρότεροι μαθητές (γυμνασίου).

Σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο (Common European Framework) κάποιες από τις πιο αναγνωρισμένες εξετάσεις στην Ελλάδα είναι οι εξής:

 • Cambridge: CAE (C1) = Πολύ Καλή γνώση= 50 μόρια στον ΑΣΕΠ
 • Michigan: ALCE (C1) = Πολύ Καλή γνώση = 50 μόρια στον ΑΣΕΠ
 • TOEIC: 785+ = (C1) = Πολύ Καλή γνώση= 50 μόρια στον ΑΣΕΠ
 • ESB (FormerUcLan) = LevelC1= Πολύ Καλή γνώση= 50 μόρια στον ΑΣΕΠ
 • Language Cert International ESOL C1-Expert
 • BULATS English Language Test, βαθμολογία 90-100, του Πανεπιστημίου του
 • INTERNATIONAL ENGLISH LANGUAGE TESTING SYSTEM (IELTS) από το University of Cambridge Local Examinations Syndicate (UCLES) – The British Council – IDP Education Australia IELTS Australia με βαθμολογία από 7,5 και άνω.
 • MICHIGAN ENGLISH TEST (C1)

Οι επιλογές είναι πολλές και στο σχολείο μας παρέχουμε έγκυρη και σαφή καθοδήγηση ώστε ο κάθε υποψήφιος να επιλέξει την εξέταση που του ταιριάζει καλύτερα  και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Έμπειροι και καταρτισμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν  υπεύθυνα την προετοιμασία για αυτές τις εξετάσεις.

Η διάρκεια φοίτησης σε αυτά τα επίπεδα είναι παραδοσιακά 2 σχολικά έτη, ωστόσο στο σχολείο μας οι μαθητές έχουν την ευελιξία να ρυθμίζουν τη διάρκεια φοίτησής τους ατομικά, ανάλογα με τις επιδόσεις τους. Τα τεστ προσομοίωσης που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα είναι ενδεικτικά της προόδου των σπουδαστών μας και  ενθαρρύνουμε τους πιο προχωρημένους να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους το συντομότερο δυνατό.

Τα τμήματά  μας λειτουργούν όλο το χρόνο και εργαζόμαστε σκληρά ώστε να έχουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

Όπως και στα υπόλοιπα επίπεδα εφαρμόζουμε τη μέθοδο χωρίς γραπτή εργασία στο σπίτι και έτσι επιτυγχάνουμε εκπληκτικά αποτελέσματα χωρίς να επιβαρύνουμε το ήδη γεμάτο πρόγραμμα των μαθητών μας.

Η χρήση τεχνολογίας, όπως είναι ο διαδραστικός πίνακας βοηθά τους μαθητές αυτού του επιπέδου να αφομοιώσουν εύκολα την ύλη και να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους. Η προβολή ενημερωτικών Videos και ντοκιμαντέρ στα αγγλικά καθώς και τα διαδραστικά παιχνίδια γνώσεων διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τη διαδικασία της μάθησης και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών.

Τι είναι το e-class;

https://eclass.kritikou.edu.gr/

Είναι μια ασύγχρονη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης στην οποία έχετε όλοι πρόσβαση από Smartphone, tablet ή P/C. Πρόκειται για δική μας πλατφόρμα προσαρμοσμένη στο σχολείο μας. Κάθε μαθητής μας έχει δικό του User Name και Password. Στο e-class μπορεί κανείς να παρακολουθεί τι κάνουμε σε κάθε μάθημα σαν Classwork, τι έχουμε Homework και να ενημερώνεται για τα όσα συμβαίνουν στο σχολείο μας. Το e-class είναι ασφαλής σελίδα και μας επιτρέπει να επικοινωνούμε εύκολα και γρήγορα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Τι είναι το i-ebook;

Είναι ένα CD που προμηθεύεστε μαζί με τα βιβλία σας. Εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας εύκολα και περιέχει ο,τι χρειάζεται ο μαθητής για τη σωστή προετοιμασία του για το μάθημα. Στην οθόνη σας προβάλλεται το κάθε μάθημα όπως ακριβώς στον διαδραστικό πίνακα στην τάξη μας. Οι μαθητές μας διδάσκονται στην τάξη πώς να χρησιμοποιούν αυτό το πολύτιμο εργαλείο και έτσι μπορούν και μόνοι τους να δουλέψουν στο σπίτι την ακουστική τους κατανόηση, να μάθουν το λεξιλόγιο και να κάνουν τις ασκήσεις τους σωστά! Έχει παρατηρηθεί πως καλύτερα αποδίδουν οι μαθητές μας που χρησιμοποιούν τo i-ebook στην προετοιμασία τους, γιατί τους βοηθά να αποκτούν καλή προφορά και σωστό τονισμό.

Τι είναι το Digibook;

www.expressdigibooks.com

Στο σχολείο μας το παραδοσιακό Homework μετατρέπεται σε παιχνίδι! (Gamification in education).  To Digibook είναι ένας πρωτοποριακός και καινοτόμος τρόπος να κινητοποιείς και να εκπαιδεύεις μαθητές του 21ου αιώνα. Μέσα από τη διαδραστική πλατφόρμα της Express Publishing χρησιμοποιούμε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια για να κάνουμε το Homework πιο διασκεδαστικό από ποτέ. Οι μαθητές μας εξασκούνται σε όλα τα Skills μέσα από ασκήσεις ενώ παράλληλα τα Avatar τους συμμετέχουν σε διαγωνισμό 3 Clans!

Όλοι μας οι μαθητές πρέπει να έχουν λογαριασμό για την πλατφόρμα του Digibook. Τον δημιουργείτε εσείς μια φορά και μετά προσθέτουμε βιβλία. Αν θέλετε να δημιουργήσουμε εμείς User Name και Password χρειαζόμαστε το e-mail του γονιού ή του μαθητή και τη συναίνεσή σας.

Πώς αξιολογούνται οι μαθητές;

Οι μαθητές μας αξιολογούνται σε κάθε μάθημα προφορικά και μέσω ειδικά σχεδιασμένων ασκήσεων. Ενημερώνεστε για την καθημερινή τους επίδοση και συμμετοχή καθώς και για τις υποχρεώσεις που έχουν για το επόμενο μάθημα, γραπτώς, στο Τετράδιο επικοινωνίας.

Γραπτά διαγωνίσματα, 20-λεπτα Τεστ, γράφουμε πάντα στο τέλος κάθε διδακτικής ενότητας και πάντα μετά από επανάληψη.

Μετά το τέλος δύο ενοτήτων γράφουμε διαγώνισμα ωριαίο που περιλαμβάνει και Έκθεση και Listening. Τα τεστ διορθώνονται και επιστρέφονται με αναλυτικά σχόλια για την επίδοση του μαθητή (Now I can). Μετά από κάθε τεστ λαμβάνετε αναφορά με το τι ακριβώς μπορεί να κάνει ο μαθητής στο τέλος κάθε ενότητας.

Κάθε τετράμηνο λαμβάνετε αναλυτικές γραπτές αναφορές προόδου για να παρακολουθείτε την εξέλιξη των σπουδαστών μας.

Τελευταίες Φωτογραφίες