Χωρίς γραπτή εργασία στο σπίτι!

Όλα μας τα προγράμματα είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην φορτώνουν τους μαθητές με γραπτές εργασίες στο σπίτι (Busy work).

Αναλαμβάνουμε να μάθουμε εμείς αγγλικά στους σπουδαστές μας και βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να τους εμπλουτίζουμε τις γνώσεις τους.

Ο στόχος μας είναι να μαθαίνουν στην τάξη μαζί με τους συμμαθητές τους και να μην έχουν γραπτή εργασία στο σπίτι. Στο σπίτι κάνουμε επανάληψη με το i-ebook και το digibook. Κάνουμε έρευνα και ετοιμάζουμε την παρουσίαση του Project που έχουμε αναλάβει.

Βοηθάμε τους μαθητές που έχουν ανάγκη με επαναλήψεις που γίνονται στους υπλογιστές του σχολείου μας από τους καθηγητές μας.

Δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές που μπορούν και θέλουν να μειώσουν τα έτη φοίτησης. Μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το επίπεδο Intermediate (δηλαδή την D και E senior) σε ένα χρόνο.

Η D senior είναι μια επίσης επιλογή. Σε αυτό το πρόγραμμα οι μαθητές έχουν χρόνο για περισσότερη εξάσκηση πριν την προετοιμασία για τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας.

Προσπαθούμε ώστε οι άριστοι μαθητές να προχωρούν με τους ρυθμούς τους και αν κρίνουμε (καθηγητές και γονείς) πως είναι εφικτό, τους προβιβάζουμε ώστε να παρακολουθούν προγράμματα που να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους.

Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε πιο πρόγραμμα ταιριάζει καλύτερα στις μαθησιακές ανάγκες του παιδιού σας.

Τελευταίες Φωτογραφίες