Τι θα χρειαστείτε:

Βιβλία: Happy Hearts 1, Student’s Pack, Express Publishing.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

  1. https://www.youtube.com/user/MotherGooseClub
  2. https://www.youtube.com/user/SuperSimpleSongs

 

Υλικά:

1.      Ξυλομπογιές ή μαρκαδόρους
2.      Ένα φάκελο (μεγάλο) για να αποθηκεύουμε τις εργασίες μας.
3.      Μολύβι-γόμα
4.      Ψαλιδάκι
5.      Κόλλα
6.      USB memory stick

 

Οι μικροί μαθητές κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με την αγγλική γλώσσα παίζοντας και διασκεδάζοντας με τους ήρωες του βιβλίου. Το πρόγραμμά μας είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας και περιλαμβάνει 6 θεματικές ενότητες:

 

Starter Unit: Γνωριμία & Χρώματα
Unit 1: Μέρη του προσώπου
Unit 2: Παιχνίδια
Unit 3: Φαγητό
Unit 4: Δράσεις
Unit 5: Μέρη του σώματος
Unit 6: Αριθμοί 1-5 & Επανάληψη

 

Στο βιβλίο μας υπάρχουν επίσης ξεχωριστές ενότητες για:

  1. Τη γιορτή της μητέρας
  2. Την ημέρα της γης
  3. Τα Χριστούγεννα και
  4. Το Πάσχα

Λίγα λόγια για το μάθημα:

Στο μάθημά μας τραγουδάμε αγγλικά τραγουδάκια, παίζουμε κουκλοθέατρο, εκπαιδευτικά παιχνίδια και θέατρο. Επίσης οι μικροί μαθητές κάνουν εκπαιδευτικές κατασκευές και χειροτεχνίες.

Στόχος μας είναι να αναπτύξουν την ακουστική τους κατανόηση και την ομιλία στα αγγλικά. Θέλουμε επίσης να τους εισάγουμε σταδιακά στην έννοια της γραφής και της ανάγνωσης με προ-γραφικές ασκήσεις και παιχνίδια. Στο νηπιακό τμήμα του Happy Hearts έμφαση δίνεται στην εξοικείωση των μικρών μαθητών με το σχολείο και τη ρουτίνα του και στην ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων για τα αγγλικά και την εκμάθησή τους. Το πρόγραμμά μας επίσης στοχεύει όχι μόνο στην γνωστική ανάπτυξη των μικρών μας μαθητών, αλλά και στην ανάπτυξη άλλων δεξιοτήτων και αξιών.

Μαθαίνουμε να:

1.      συνεργαζόμαστε και να δουλεύουμε σε ομάδες,
2.      σεβόμαστε τον άλλο και να είμαστε ευγενικοί,
3.      υπακούμε σε κανόνες της τάξης,
4.      εκφραζόμαστε μπροστά σε κοινό,
5.      έχουμε αυτοπεποίθηση,
6.      συμμετέχουμε ενεργά και
7.      απολαμβάνουμε τα τραγούδια και τις δράσεις

Το ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει για τους μικρούς μαθητές σε συνδυασμό με τα ειδικά επιλεγμένα βιβλία, θα δώσουν στους μικρούς μας φίλους την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά και να αγαπήσουν την εκμάθηση της ξένης γλώσσας.

Τι είναι το e-class;

https://eclass.kritikou.edu.gr/

Είναι μια ασύγχρονη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης στην οποία έχετε όλοι πρόσβαση από Smartphone, tablet ή P/C. Πρόκειται για δική μας πλατφόρμα προσαρμοσμένη στο σχολείο μας. Κάθε μαθητής μας έχει δικό του User Name και Password. Στο e-class μπορεί κανείς να παρακολουθεί τι κάνουμε σε κάθε μάθημα σαν Classwork, τι έχουμε Homework και να ενημερώνεται για τα όσα συμβαίνουν στο σχολείο μας. Το e-class είναι ασφαλής σελίδα και μας επιτρέπει να επικοινωνούμε εύκολα και γρήγορα οποιαδήποτε ωρα της ημέρας.

Οργανώνουμε τακτικές ενημερώσεις για την πρόοδο των μαθητών από την καθηγήτρια, δίνουμε γραπτές αναφορές προόδου και θα μπορείτε να θαυμάζετε τα έργα τους που φυλάμε στο φάκελό τους (Portfolio). Είμαστε επίσης διαθέσιμοι να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας από κοντά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταίες Φωτογραφίες