3-5 ετών | Nursery | Βιβλία & πληροφορίες

Τι θα χρειαστείτε

Υλικά

 1. Μολύβι
 2. Γόμα
 3. Μπογιές (ξυλομπογιές ή μαρκαδόροι)
 4. Ξύστρα
 5. Κόλλα (UHU stick)
 6. Ψαλιδάκι (για μικρά παιδιά)
 7. Φάκελο χάρτινο για να αποθηκεύουμε τις εργασίες μας (Portfolio)
 8. USB stick (16MB ή μεγαλύτερο)

Βιβλίο

Λίγα λόγια για το μάθημα

Στο μάθημά μας τραγουδάμε αγγλικά τραγουδάκια, παίζουμε κουκλοθέατρο, εκπαιδευτικά παιχνίδια και θέατρο. Επίσης οι μικροί μαθητές κάνουν εκπαιδευτικές κατασκευές και χειροτεχνίες. Στόχος μας είναι να αναπτύξουν βιωματικά την ακουστική τους κατανόηση και την ομιλία στα αγγλικά. Θέλουμε επίσης να τους εισάγουμε σταδιακά στην έννοια της γραφής και της ανάγνωσης με προ-γραφικές ασκήσεις και παιχνίδια.

Στο νηπιακό τμήμα του Little Smiles έμφαση δίνεται στην εξοικείωση των μικρών μαθητών με το σχολείο και τη ρουτίνα του και στην ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων για τα αγγλικά και την εκμάθησή τους. Το πρόγραμμά μας επίσης στοχεύει όχι μόνο στην γνωστική ανάπτυξη των μικρών μας μαθητών, αλλά και στην ανάπτυξη άλλων δεξιοτήτων και αξιών, γνωστών και ως δεξιότητες του 21ου αιώνα.

Μαθαίνουμε να:

 1. συνεργαζόμαστε και να δουλεύουμε σε ομάδες,
 2. σεβόμαστε τον άλλο και να είμαστε ευγενικοί,
 3. υπακούμε σε κανόνες της τάξης,
 4. εκφραζόμαστε μπροστά σε κοινό,
 5. έχουμε αυτοπεποίθηση,
 6. συμμετέχουμε ενεργά και
 7. απολαμβάνουμε τα τραγούδια και τις δράσεις

Το ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει για τους μικρούς μαθητές σε συνδυασμό με τα ειδικά επιλεγμένα βιβλία, θα δώσουν στους μικρούς μας φίλους την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά και να αγαπήσουν την εκμάθηση της ξένης γλώσσας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Οι μικροί μαθητές κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με την αγγλική γλώσσα παίζοντας και διασκεδάζοντας με τους ήρωες του βιβλίου. Το πρόγραμμά μας είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας και περιλαμβάνει 6 θεματικές ενότητες:

 1. Η οικογένειά μου
 2. Το σχολείο μου
 3. Το δωμάτιό μου
 4. Τα κατοικίδιά μου
 5. Το φαγητό μου
 6. Η μουσική μου

Στο βιβλίο μας υπάρχει ξεχωριστή ενότητα για το περιβάλλον: My Green Passport, για να ευαισθητοποιήσουμε τους μικρούς μαθητές σχετικά με τη φύση και την προστασία του περιββάλλοντος.

Μέσα στο Pupil’s pack θα βρείτε και το βιβλιαράκι Lets Celebrate, το οποίο χρησιμοποιούμε για να μπούμε στο κλίμα των μεγάλων εορτών:

 1. Τα Χριστούγεννα
 2. Το Πάσχα και
 3. Το Καρναβάλι

Τι είναι το e–class;

Είναι μια ασύγχρονη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης στην οποία έχετε όλοι πρόσβαση από Smartphone, tablet ή P/C. Πρόκειται για δική μας πλατφόρμα προσαρμοσμένη στο σχολείο μας. Κάθε μαθητής μας έχει δικό του User Nameκαι Password. (Το βρίσκετε κολλημένο σε αυτοκόλλητο στο τετράδιο επικοινωνίας των μαθητών λίγες βδομάδες μετά την έναρξη των μαθημάτων).

Στο e-class μπορεί κανείς να παρακολουθεί τι κάνουμε σε κάθε μάθημα σαν Classwork, τι έχουμε Homework και να ενημερώνεται για τα όσα συμβαίνουν στο σχολείο μας. Το e-class είναι ασφαλής σελίδα και μας επιτρέπει να επικοινωνούμε εύκολα και γρήγορα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Οργανώνουμε τακτικές ενημερώσεις για την πρόοδο των μαθητών από την καθηγήτρια, δίνουμε γραπτές αναφορές προόδου και θα μπορείτε να θαυμάζετε τα έργα τους που φυλάμε στο φάκελό τους (Portfolio). Είμαστε επίσης διαθέσιμοι να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας από κοντά.

E-Class